Het V-Label voor bestaande klanten

U bent al V-Label-klant of hebt in het verleden een licentieofferte aangevraagd? Vraag dan de licentie nu ook aan voor andere producten en win een duidelijk competitief voordeel op één van de snelst groeiende markten: vegetarische en vegan producten.

Licensing producten als een bestaande klant

Het zijn slechts enkele stappen tot de licentie van uw vegan of vegetarische producten met het V-Label. In een eerste stap hebt u zich geregistreerd als nieuwe klant en hebt u alle nodige gegevens doorgegeven voor het afsluiten van het contract. Deze eerste stap is slechts éénmaal vereist en is een voorwaarde voor het overgaan naar deel 2 van het licentieproces voor het V-Label.

In een volgende stap volgt de controle van de ingrediënten en het productieproces van de producten waarvoor het label wordt aangevraagd. Deze stap is noodzakelijk wanneer u voor de eerste keer een toelating voor het V-Label aanvraagt, of wanneer u opnieuw een licentie aanvraagt. Hiertoe dient u het specificatieformulier volldig in te vullen en in te dienen als bijlage bij uw aanvraag op deze pagina. Dit is de enige inspectie in het kader van de goedkeuring van het V-Label.

Licensing uw producten